آموزش تهیه پاستا با میگو
×
نویسنده : نگار صفائی(ورودی ۱۳۹۴ مهندسی منابع طبیعی - شیلات)
چکیده : آموزش تهیه پاستا با میگو
آموزش تهیه پاستا با میگو:
برای پختن پاستا با میگو، نیاز به زمان کمی دارید. این غذا که بهسرعت آماده میشود، طعم خوشمزه و رنگ خوبی دارد و همچنین سرشار از ویتامینها و مواد مقوی میباشد. اگر اسپاگتی که یک غذای موردعلاقه در بین کودکان است، با میگو مصرف شود، انرژی مفیدی را برای کودکان تأمین خواهد کرد.
مواد لازم برای پاستا با میگو:
پاستا: 500 گرم
میگو: 300 گرم
گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد
قارچ: 150 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغنزیتون و سرکه: به مقدار لازم
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا رنده شده: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با میگو:
برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگوها را پوست بکنید و بشویید، سپس میگوها را با کمی سرکه، روغنزیتون و فلفل مزه دار کنید. بهتر است میگوها ریز باشند. گوجهفرنگیها را رنده کنید، از رب گوجهفرنگی هم میتوانید استفاده کنید. میگوها را با گوجهفرنگی و سیر لهشده تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجهفرنگی گرفته شود. قارچها را خردکرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگوها مخلوط کنید. آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید، اسپاگتیها را در آب بریزید تا بپزد و بعد آبکش کنید. اسپاگتی آمادهشده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجهفرنگی تهیهشده را با اسپاگتی ها مخلوط کنید و روی آن را با جعفری خردشده و پنیر پیتزای رنده شده تزئین کنید.
برای پختن پاستا با میگو، نیاز به زمان کمی دارید. این غذا که بهسرعت آماده میشود، طعم خوشمزه و رنگ خوبی دارد و همچنین سرشار از ویتامینها و مواد مقوی میباشد. اگر اسپاگتی که یک غذای موردعلاقه در بین کودکان است، با میگو مصرف شود، انرژی مفیدی را برای کودکان تأمین خواهد کرد.
مواد لازم برای پاستا با میگو:
پاستا: 500 گرم
میگو: 300 گرم
گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد
قارچ: 150 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغنزیتون و سرکه: به مقدار لازم
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا رنده شده: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با میگو:
برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگوها را پوست بکنید و بشویید، سپس میگوها را با کمی سرکه، روغنزیتون و فلفل مزه دار کنید. بهتر است میگوها ریز باشند. گوجهفرنگیها را رنده کنید، از رب گوجهفرنگی هم میتوانید استفاده کنید. میگوها را با گوجهفرنگی و سیر لهشده تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجهفرنگی گرفته شود. قارچها را خردکرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگوها مخلوط کنید. آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید، اسپاگتیها را در آب بریزید تا بپزد و بعد آبکش کنید. اسپاگتی آمادهشده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجهفرنگی تهیهشده را با اسپاگتی ها مخلوط کنید و روی آن را با جعفری خردشده و پنیر پیتزای رنده شده تزئین کنید.