virastari 15

دوره تخصصی آموزش رونامه نگاری در سال 1395 خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد طی چهار هفته با برگزاری کارگاه های یک روزه مقاله نویسی علمی، عکاسی خبری و کارگاه های خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، نگارش رسانه ای و مقاله نوسی مطبوعاتی و کارگاه آموزش نرم افزار ایندیزاین با همکاری نشریات اونیو، آئینه ، وندا، موج و میدان علوم در روزهای 25 و 26 آذرماه و همچنین 1 و 2 و 9 دی ماه برگزار شد.

در این دوره کارگاه مقاله نویسی علمی با حضور مهدی زاهدی دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی با همکاری نشریه اونیو روز پنج شنبه 25 آذرماه و کارگاه خبر و تیتر با حضور ایمان شمسایی سردبیر روزنامه قدس با همکاری نشریه آئینه روز پنجشنبه 25 آذرماه و 2 دیماه برگزار شد.

همچنین کارگاه درست نویسی و نگارش رسانه ای با حضور علیرضا حیدری مدیر ویراستاری روزنامه خراسان با همکاری نشریه موج در روزهای 26 آذرماه و 3 دی ماه، کارگاه عکاسی خبری با حضور فرامرز عاملی بردبار دبیرسرویس عکس روزنامه قدس با همکاری نشریه وندا، 26 آذرماه و کارگاه گزارش و مصاحبه با حضور دکتر سعید شعرباف مسئول دفتر اخبار روزنامه شهرآرا، 26 آذرماه و 2 دیماه و کارگاه مقاله نویسی مطلبوعاتی با حضور امیر جلیلی نژاد سردیبر روزنامه شهرآرا با همکاری نشریه آئینه جمعه 26 آذرماه و 3 دیماه برگزار شد.

همچنین کارگاه آموزش نرم افزار ایندیزاین با حضور امین جوانشیر با همکاری نشریه میدان علوم در روزهای 2 و 9 دیماه برگزار گردید. لیست برنامه کامل کارگاه ها را از اینجا می توانید دریافت نمایید

گزارش تصویری کارگاه ها