mehr-giume- Page 01 - Copy

دومین شماره فصلنامه «گیومه»، به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

این فصلنامه به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، مدیرمسئولی و سردبیری مهدی حافظی و به دبیرتحریریه ای فرهاد علایی و با همکاری مدیران مسئول و اعضای تحریریه نشریات دانشجویی منتشر شده است.

حافظی در گفتگو با خبرنگار خانه نشریات گفت: نشریه گیومه در هر شماره شامل بخش های کلی آموزشی در حوزه روزنامه نگاری، مقالات و یادداشت در حوزه نشریات و گزارش فعالیت های حوزه نشریات دانشگاه می باشد. بخش آموزش این شماره، نحوه نگارش مقالات مروری، و همچنین بخشی به آموزش ویراستاری پرداخته شده است. در «حوزه‌ نشریات دانشگاه» در این شماره سعی نموده ایم که با ارائه‌ مصاحبه از یکی از نشریات منتخب دانشگاه، فعالین این عرصه را با ویژگی‌های یک کار موفق آشنا کنیم. بخش اطلاع‌رسانی همچنان که از نامش پیداست، شامل اخبار، گزارشات و نیز معرفی پدیده‌های جدید در عرصه‌ نشریات دانشجویی است.

علاقه مندان جهت دریافت نشریه می توانند به خانه نشریات دانشگاه مراجعه نموده و یا فایل نشریه را از سامانه سند دریافت نمایند.

در این شماره می خوانیم:

•  کار تیمی در نشریات دانشجویی/ مهدی حافظی
  •  زبان پارسی و نشریات/ ابوالفضل رجبی
  • ایده پردازی وظیفه مهم مقاله مروری / محمد مصطفی محمدی یكتا
  •  ویراستاری شغل یا حرفه .../ محسن حبیبی
  •  گزارشی از نشریات منتشر شده در نیم سال اول سال تحصیلی 94-95‌/ الهام جعفری
  •  فضای مجازی تهدیدی برای نشریات! / مصاحبه با مدیرمسئول اسبق نشریه گنجینه ثقلین  / محمد مصطفی محمدی یكتا
  • جشنواره شانزدهم / گزارشی از روند اجرایی جشنواره شانزدهم نشریات دانشجویی دانشگاه / محمد مصطفی محمدی یكتا
  • دانشگاه فردوسی، برترین دانشگاه جشنواره تیتر9/  گزارشی از اختتامیه نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور/ فرهاد علائی
  •  اخبار خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد

جهت مطالعه و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک کنید