photo 2016-03-09 08-14-52 - Copy

اولین شماره از فصلنامه «گیومه»، به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، این فصلنامه به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، مدیرمسئولی مهدی حافظی و سردبیری سحر مغانی و با همکاری مدیران مسئول و اعضای تحریریه نشریات دانشجویی منتشر شده است.

سحر مغانی دبیر تحریریه این نشریه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی دانشگاه گفت: با توجه به لزوم وجود یک الگو و نوعی آموزش‌نامه برای دانشجویان فعال در این عرصه، بر آن شدیم که نشریه‌ حاضر را فراهم آورده و در راستای تقویت توانایی، انگیزه و نیز دادن رخصتی مهیاتر برای اطلاع یافتن از رخدادهای حوزه‌ نشریات برای این دانشجویان بکوشیم.

وی درخصوص محتوا و بخش های مختلف این نشریه افزود: این نشریه را در بخش های کلی آموزش، معرفی حوزه نشریات دانشگاه و اطلاع رسانی عرضه کردیم.
در بخش آموزش این شماره، به اصول طراحی و گرافیک نشریات که عنصری اصلی در نشریات به شمار رفته و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اصول صحیح مصاحبه که از اجزای لاینفک نشریات است، پرداخته شده است.
در «حوزه‌ نشریات دانشگاه» این شماره سعی نمودیم با ارائه‌ مصاحبه از دو نشریه‌ منتخب دانشگاه، فعالین این عرصه را با ویژگی‌های یک کار موفق آشنا کرده و نیز در مقالاتی دانشجو را با روند کاری و وضعیت کلی نشریات دانشجویی رو به رو کنیم.
بخش اطلاع‌رسانی همچنان که از نامش پیداست، شامل اخبار، گزارشات و نیز معرفی پدیده‌های جدید در عرصه‌ نشریات دانشجویی است.

دبیر تحریریه فصلنامه گیومه در خصوص برنامه‌ شمارگان آتی نشریه‌ اظهار داشت: برآنیم که بخش‌های مذکور را ادامه داده و به ویژه در حوزه‌ آموزش پربارتر باشیم. همچنین در راستای افزایش آگاهی دانشجویان فعال در نشریات و نیاز آنان به چنین آگاهی‌هایی، مقالاتی از همین دست که در شماره‌ حاضر ارائه گردیده است را ارتقاء و افزایش دهیم.
«گیومه»، نشریه‌ای است برای اهل خانه‌ نشریات و نهایت قدردانی را از تمامی دست اندرکاران این شماره و نیز مسئولین حامی،دارد.

علاقه مندان جهت دریافت نشریه می توانند به خانه نشریات دانشگاه مراجعه نموده و یا فایل نشریه را از سامانه سند دریافت نمایند.

در این شماره می خوانیم:

• حمایت از نشریات دانشجویی، بدون منطق؟! / مهدی حافظی