photo688601571469142020

نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد باز هم توانستند همانند دوره های گذشته جشنواره های نشریات کشور، 13عنوان برتر نشریات دانشجویی نهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر9 کشور را از آن خود کنند و رتبه نخست برترین دانشگاه جشنواره نهم شناخته شوند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد آیین اختتامیه نهمین جشنواره نشریات دانشجویان کشور عصر امروز 13 اسفند ماه 94  در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور مسئولین فرهنگی وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی و نامزدهای برگزیده جشنواره از ساعت 16 برگزار شد.

در این جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد توانستند با کسب 9 عنوان برتر و 4 عنوان شایسته تقدیر و در مجموع عنوان دانشگاه برتر نهمین جشنواره نشریات کشور را از آن خود کنند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، نشریه وقایع اتفاقیه با دو عنوان نخست و یک عنوان دومی، نشریات تاریخ پژوهی، گنجینه ثقلین، ارغنون هر کدام یک عنوان نخست، نشریه سیاست نامه یک عنوان دومی و چهار عنوان شایسته تقدیر و نشریه داد و بیداد و صاحب یک عنوان سومی را بدست آوردند و دانشگاه فردوسی مشهد با پنج عنوان نخست، دو عنوان دومی، دو عنوان سومی و چهار عنوان شایسته تقدیر برترین دانشگاه این دوره از جشنواره در بین دانشگاه های وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی شناخته شد.

در بخش آثار برتر مقالات هنری، سروش فرشچین از نشریه ارغنون رتبه نخست و رضا امیرزاده از نشریه وقایع اتفاقیه حائز رتبه دوم شدند.

در بخش آثار برتر گزارش، مریم علی زاده لطفی از نشریه صاحب توانست رتبه سوم را از آن خود کند.

در بخش آثار برتر مصاحبه، وحید بهرامی از نشریه سیاست نامه حائز عنوان شایسته تقدیر شد.

غزل عرفانی از نشریه وقایع اتفاقیه نیز توانست رتبه اول بخش آثار برتر طنز را بدست آورد.

در بخش آثار ویژه با موضوع صلح وسلام اسما سادات طالبیان از نشریه داد و بیداد توانست رتبه سوم را کسب نماید.

رتبه دوم بخش آثار ویژه با موضوع آزاد اندیشی به مصطفی شوشتری و عنوان شایسته تقدیر به وحید بهرامی از نشریه سیاست نامه رسید.

مهدیه یاوری از نشریه وقایع اتفاقیه نیز در بخش آثار ویژه با موضوع مذاکرات هسته ای رتبه نخست را بدست آورد و همچنین امیر خاقانی از نشریه سیاست نامه در این بخش شایسته تقدیر شناخته شد.

اما در بخش نشریات برتر در نشریات دینی و قرآنی نشریه گنجینه ثقلین توانست رتبه نخست را بدست آورد.

در بخش نشریات برتر علمی تخصصی علوم انسانی نشریه تاریخ پژوهی رتبه اول را از آن خود کرد وهمچنین در این بخش نشریه سیاست نامه شایسته تقدیر شناخته شد.

خانه نشریات دانشگاه این موفقیت بزرگ را به تمامی اصحاب نشریات و دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد تبریک عرض می نماید.