IMG 1274 resize

کارگاه آموزشی بازخوانی تجربات یک نشریه موفق در حاشیه جشنواره تبتر 9 برگزار شد.

بنا به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد اعزامی به جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور، تیتر 9 کارگاه آموزشی بازخوانی تجربیات یک نشریه موفق دانشجویی توسط غلامحسین نوعی سردبیر نشریه پر سابقه و افتخار آفرین تاریخ پژوهی دانشگاه فردوسی مشهد ظهر روز چهارشنبه 12 اسفند ساعت 14 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و با استقبال خوب اصحاب جراید دانشجویی کشور توسط کمیته آموزشی جشنواره تیتر 9 برگزار شد.

در کارگاه آموزشی سردبیر فصلنامه تاریخ پژوهی با دسته بندی سخنان خود در دو بخش ابتدا به تعریف نشریه دانسجویی و انواع و اقسام آن بر اساس شرایط موجود دانشگاه پرداخت و تشکیل نهاد انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری را در دانشگاه های کشور اتفاق میمون و مبارکی دانست که نتیجه آن رشد و بالندگی استعداد های فراوان دانشجویان در این حوزه شد.

وی تاریخ پژوهی را نیز محصول موفق انجمن علمی دانشجویان تاریخ دانست که خود با کمک جمعی از هم کلاسی های ورودی 76 تاریخ تاسیس کردند و در طول این 17 سال با همت دانشجویان تاریخ و همراهی استادان این رشته و حمایت مدیران فرهنگی به این جایگاه رفیع رسیده که الان به عنوان یک تجربه موفق نشریات دانشجویی مطرح شده است.

غلامحسین نوعی عشق و علاقه عوامل دست اندر کار نشریه تاریخ پژوهی را همراه با حمایت مجموعه دانشگاه فردوسی و ثبات مدیریت در خانه نشریات دانشجویی را از عوامل اصلی این موققیت بیان نمود.

سردبیر فصلنامه تاریخ پژوهی صاحب گفتمان شدن مجله را بزرگترین موفقیت نشریه دانست و اظهار امیدولری کرد با ثبات مدیریت در خانه نشریات وزارخانه و تشکیل جلسات منظم با کارشنلسان و نخبگان این حوزه بتوان آیین نامه های قبلی را اصلاح و به سمت ارتقاء و جهش نشریات گام برداشت. پرسش و پاسخ پایان بخش این کارگاه آموزشی بود.