IMG 20160301 221631

نمایشگاه پانزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور تیتر۹ با حضور پررنگ غرفه دانشگاه فردوسی مشهد  آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، در این نمایشگاه که از امروز ۱۱ تا ۱۳ اسفند در مصلی نماز جمعه دانشگاه تهران برگزار می شود نشریات دانشجویی دانشگاه های وزارت علوم، بهداشت و آزاد توانمندی های اصحاب نشریات دانشگاه های خود را در معرض دید عموم قرار می دهند.

غرفه دانشگاه فردوسی مشهد نیز با حضور پررنگ و متفاوت خود توانست بارها باعث تحسین بازدید کنندگان شود.

همچنین توزیع گسترده فصلنامه گیومه - نشریه علمی خبری و تحلیلی خانه نشریات دانشگاه فردوسی- نیز با شروع روز اول نمایشگاه آغاز شد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.