photo 2015-12-26 08-42-11

به همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و همکاری نشریه همت كارگاه "عکاسی خبری" با تدريس فرامرز عامل بردبار، دبیر سرویس عکس روزنامه قدس روز جمعه 4 دی 94 از ساعت 8 الي 14 در مجتمع کانون های فرهنگی هنری برگزار شد.

كارگاه تخصصی "عکاسی خبری" از مجموعه كارگاه هاي تخصصی است كه در ترم جاری با همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و همكاري نشريات دامپزشك ايراني، ارغنون، وندا، اسكيپ، ثبات و همت برگزار می شود. در اين مجموعه  كارگاه ها به مدت سه هفته مباحث مقاله نويسي علمي، اصول كار با نرم افزار اينديزاين، ويراستاري علمي، خبر و تيتر، گزارش و مصاحبه، یادداشت و مقاله نويسي مطبوعاتي و عکاسی خبری برای شرکت کنندگان تدريس می شود.

شايان ذكر است كه نشریه وندا، نشریه هنری به صاحب امتیازی کانون هنرهای تجسمی و به مدير مسئولي فرهاد علایی منتشر می شود.