asdasd

به همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و فصلنامه ثبات كارگاه "گزارش و مصاحبه" با تدريس مجید فکری، معاون سردبیر روزنامه خراسان روز جمعه 27 آذر ۹۴ از ساعت ۸ الي ۱۶ در مجتمع کانون های فرهنگی هنری برگزار شد.

كارگاه تخصصی "گزارش و مصاحبه" از مجموعه كارگاه هاي تخصصی است كه در ترم جاری با همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و همكاري نشريات دامپزشك ايراني، ارغنون، وندا، اسكيپ، ثبات و همت برگزار می شود. در اين مجموعه  كارگاه ها به مدت سه هفته مباحث مقاله نويسي علمي، اصول كار با نرم افزار اينديزاين، ويراستاري علمي، خبر و تيتر، گزارش و مصاحبه، یادداشت و مقاله نويسي مطبوعاتي و عکاسی خبری برای شرکت کنندگان تدريس می شود.

شايان ذكر است كه فصلنامه ثبات، فصلنامه علمی به صاحب امتیازی انجمن علمی اقتصاد و به مدير مسئولي سیدعلی پورحسینی منتشر می شود.