Ssd56fsd5fsdf

مجموعه کارگاه های تخصصی نشریات با همکاری خانه نشریات دانشگاه، مرکز آموزش رسانه روزنامه خراسان و نشریات دانشجویی در آذر ماه برگزار می گردد.

در این دوره کارگاه های مقاله نویسی علمی، ویراستاری مقالات، خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، یادداشت و مقاله نویسی مطبوعاتی، عکاسی خبری، کارگاه آموزش نرم افزار InDesign(دوره مقدماتی صفحه آرایی) با حضور استاتید مجرب حوزه روزنامه نگاری و متخصصین دانشگاهی برگزار می گردد.

این کارگاه ها ویژه دست اندرکاران نشریات دانشجویی می باشد و جهت ثبت نام باید به نکات ذیل توجه فرمایند:

•     1.در پایان دوره گواهی نامه معتبر با امضای خانه نشریات دانشگاه و موسسه رسانه روزنامه خراسان اعطا می گردد.
  •     2.هزینه کارگاه های مقاله نویسی علمی، ویراستاری علمی و تمامی کارگاه های نظری 5 هزار تومان خواهد بود. کارگاه های نرم افزاری نیز 10 هزار تومان هزینه ثبت نام خواهد داشت. هزینه ثبت نام در هنگام برگزاری کارگاه به مسوول کارگاه پرداخت میشود. در صورت عدم شرکت ثبت نام شدگان، هزینه کارگاه از مدیرمسول نشریه مطالبه خواهد شد.
  •     3.کارگاه های 8 ساعته، پذیرایی ناهار هم خواهد داشت.
  •     4.در هر کارگاه تنها می توانید دو نفر از نشریه خود را ثبت نام کنید. نشریه برگزار کننده هر کارگاه امکان ثبت نام ده نفر از نشریه خود را خواهد داشت.جهت ثبت نام رسمی، مدیر مسئول هر نشریه اسامی را به مسوول هماهنگی هر کارگاه اتوماسیون نماید. در صورتی که تعداد بیشتری نشریه شما متقاضی وجود دارد. اسامی تمام متقاضیان را با رعایت اولویت دو نفر اول ارسال نمایید.
  •     5.کارگاه ها دارای ظرفیت 30 نفر می باشند و تنها کارگاه کار با ایندیزاین ظرفیت 25 نفره خواهد داشت. لطفا جهت هماهنگی های سریعتر و بهتر اسامی را هر چه زود تر به مسوولین مربوطه ارسال نمایید. مجددا تاکید می شود در صورتی که تعداد ثبت نام شدگان هر کارگاه به حداکثر ظرفیت نرسید، افراد جدید از نشریات با توجه به اولویت ارسال اسامی به اتوماسیون ثبت نام خواهند شد

icon-9 دریافت فایل مشخصات کارگاه های دوره

کارگاه های نشریات Page 1کارگاه های نشریات Page 2