در مراسم پایانی پانزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که روز سه شنبه در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار شد از سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد(سند) رونمایی شد.

مسئول خانه نشریات دانشجویی این دانشگاه در رونمایی از این سامانه گفت:در این سامانه دانشگاهیان دانشگاه فردوسی با گذرواژه و رمز ورود پرتال دانشگاهی خود (پرتال پویا) می توانند به نشریات دانشجویی و آرشیو آنها دسترسی پیدا کنند.

مهدی حافظی راه اندازی این سامانه را اقدامی تازه و بی نظیر توصیف و بیان کرد: تاکنون مشابه این پرتال در هیچ کجای کشور رونمایی نشده و با استفاده از آن می توان نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی را تحلیل محتوا نیز کرد.

وی با بیان اینکه راه اندازی این سامانه نتیجه زحمات خانه نشریات و مرکز رایانه دانشگاه فردوسی است گفت: سامانه سند را می توان با مراجعه به آدرس اینترنتی sanad.um.ac.ir مشاهده کرد.