ASasdasdfafasd

تعدادی از مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی منتخب دانشگاه از بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها بازدید نمودند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، در این اردو که از تاریخ 19 لغایت 22 آبان ماه در تهران برگزار شد نمایندگان نشریات دانشجویی از کتابخانه و موزه مجلس شورای اسلامی و بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها بازدید نمودند.

همچنین اصحاب نشریات دانشجویی دانشگاه در اختتامیه اولین دوره جشنواره نسل جهارم نیز حضور یافتند و موفق به کسب دو عنوان برتر و دو غنوان برگزیده شدند. در اختتامیه این جشنواره نشریات تاریخ پژوهی در بخش مقاله و یادداشت و نشریه صاحب در بخش مصاحبه رتبه سوم و نشریات عرصه در بخش نشریات برتر علمی و زمزمه در بخش مقاله و یادداشت عنوان برگزیده را کسب نمودند.