photo ۲۰۲۲-۰۸-۲۲ ۰۹-۴۲-۴۲---------------

ثبت نام پنجاهمین دورهٔ كارگاه آموزشي نشريات ويژهٔ صاحبان امتياز، مديران مسئول و سردبيران نشريات به منظور اخذ مجوز نشريه، آغاز می‌شود.

طبق اعلام خانهٔ نشريات دانشگاه، اين كارگاه آموزشي كه ويژهٔ اخذ مجوز نشريه است، به صورت «مجازی» برگزار خواهدشد.

در اين كارگاه فقط صاحب امتياز، مدير مسئول و سردبير نشرياتي كه «درخواست مجوز نشريه خود را از طريق پرتال ارسال كرده اند» مي‌توانند شركت کنند.

دانشجويان علاقمند به انتشار نشريه می‌توانند درخواست‌های اخذ مجوز نشريه را از طريق پرتال دانشگاهي خود (بخش نشریات) ارسال نمايند تا پس از بررسي و تأييد مجوز، اجازهٔ ثبت نام در كارگاه را پيدا کنند.

لازم به ذكر است ثبت نام اين دوره از كارگاه آموزشي تا پایان ساعت اداری روز سه‌شنبه ۱۱ مردادماه از طریق تماس با تلفن ثابت خانهٔ نشریات (05138806470) در ساعات اداری و یا به صورت #مجازی و از طریق نشانۀ تلگرامی @Khane_ma_fum انجام مي‌شود.