کارگاه های تخصصی نشریات با همکاری خانه نشریات دانشگاه، و نشریات دانشجویی درحاشیه هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در تاریخ های 29 آذر و 6 دی ماه برگزار می گردد.

در این دوره کارگاه های مقاله نویسی مطبوعاتی، درست نویسی و نگارش رسانه ای، تیتر و خبر، گزارش و مصاحبه، و کارگاه آموزش نرم افزار InDesign(دوره مقدماتی صفحه آرایی) با حضور استاتید مجرب حوزه روزنامه نگاری و متخصصین دانشگاهی برگزار می گردد.

اصحاب نشریات و مديران مسئول می‌بایست جهت هماهنگی و ثبت نام به نکات زیر دقت کنند:

1. اولویت ثبت نام با اصحاب نشریات دانشجویی است که از طریق مدیرمسئول نشریه به هماهنگ کننده کارگاه اعلام می‌گردد.
  2. ثبت نام از عموم دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد نیز به صورت ذخیره انجام می‌گیرد و در صورت به حد نصاب نرسیدن کارگاه قطعی می‌گردد.
  3. در صورت شرکت اعضای هیئت تحریریه نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی و همچنین معرفی از طریق مدیرمسئول آن نشریه امتیاز تشویقی با توجه به جدول امتیازات جشنواره هجدهم برای آن نشریه در نظر گرفته می‌شود.
  4. دانشجویانی که از طریق مدیر مسئول نشریات دانشجویی به هماهنگ کننده کارگاه معرفی شوند از ۳۰ درصد تخفیف برخوردار خواهند شد.
  5. ثبت نام از طریق ارتباط تلگرامی با هماهنگ کننده انجام می‌شود.
  6. هزینه ثبت‌نام،تا قبل از برگزاری کارگاه به مسئول هماهنگ کننده پرداخت گردد.
  7. در پایان دوره گواهی نامه معتبر با تایید خانه نشریات دانشگاه اعطا می‌گردد.

photo 2018-12-16 23-22-34