bartar96

رای گیری انتخاب بخش «نشریه برتر از نگاه دانشجو» نشریه هفدهمین جشنواره نشریات دانشگاه آغاز شد

به گزارش خبرنگار خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، در بخش پ«نشریه برتر از نگاه دانشجو» که از دوره پانزدهم جشنواره نشریات اضافه شده است، دانشجویان دانشگاه فردوسی می توانند به برترین نشریه از دیدگاه خود در بخش نشریات فرهنگی اجتماعی سیاسی و علمی تخصصی رای بدهند.

دانشجویان جهت ثبت رای خود بایستی به بخش نشریات دانشجویی در پرتال دانشگاهی خود (پویا ) مراجعه و با استفاده از لینک "انتخاب نشریه برتر از نگاه دانشجو" تا پایان روز دوشنبه 23 بهمن ماه 1396 به نشریات مورد نظر خود در بخش فرهنگی اجتماعی سیاسی و علمی تخصصی که در هفدهمین جشنواره نشریات دانشگاه شرکت نموده اند رای بدهند.

لازم به ذکر است مراسم اختتاميه هفدهمین جشنواره نشريات دانشجويي دانشگاه به همراه معرفي و تقدير از برگزيدگان روز سه شنبه24 بهمن ماه ساعت 11:30 در آمفي تئاتر فردوسی دانشكده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار مي گردد.