photo 2016-11-21 07-54-20

رای گیری انتخاب بخش پرمخاطب ترین نشریه شانزدهمین جشنواره نشریات دانشگاه آغاز شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، در بخش پرمخاطب ترین نشریه دانشجویی که از دوره پانزدهم جشنواره نشریات اضافه شده است، دانشجویان دانشگاه فردوسی می توانند به بهترین نشریه از دیدگاه خود در بخش نشریات فرهنگی اجتماعی سیاسی رای بدهند.

دانشجویان جهت ثبت رای خود بایستی به بخش نشریات دانشجویی، پرتال دانشگاهی خود (پویا ) مراجعه و با استفاده از لینک "انتخاب پر مخاطب ترین نشریه" تا ساعت 10 روز سه شنبه 2 آذر ماه به نشریات مورد نظر خود در بخش فرهنگی اجتماعی سیاسی که در شانزدهمین جشنواره نشریات دانشگاه شرکت نموده اند رای بدهند.

لازم به ذکر است مراسم اختتاميه شانزدهمین جشنواره نشريات دانشجويي دانشگاه به همراه معرفي و تقدير از برگزيدگان روز سه شنبه2 آذر ماه ساعت 12 در آمفي تئاتر دانشكده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار مي گردد.