189120
 
دبیر هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد از دریافت 2700 اثر در این جشنواره خبر داد.
 
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، مهدی حافظی امروز 24 بهمن ماه در اختتامیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد:  تغییرات عمده‌ای در  این دوره از جشنواره صورت گرفته است که مهمترین آن اضافه شدن مجموعه آثار برتر به آن بود که در آن به صورت ویژه 30 رَسته اضافه شده است. به دلیل این که تعدد نشریات در دانشگاه کم است، اضافه کردن این بخش کمک زیادی به ما نمود.
 
وی با اعلام اینکه در بخش نشریات برتر ما دو نشریه برتر از بخش علمی و تخصصی و بخش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خواهیم داشت،ادامه داد:  در این دوره از جشنواره 2700 اثر دانشجویی توسط سامانه الکترونیکی دبیرخانه دریافت کردیم و این در حالی است که در جشنواره تیتر 10 تنها 2300 اثر از دانشگاه فردوسی ارسال شده بود. 
 
حافظی با بیان اینکه 21 رسته برای بخش آثار برتر  هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در نظر گرفته شد، اضافه کرد: با توجه به طراحی سامانه الکترونیکی در هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی ثبت نام از مهر ماه امسال را آغاز شد. همچنین در حاشیه این جشنواره کارگاه ها و‌نشست‌های ژورنالیستی که به نوبه خود برای اولین بار صورت می گرفت، برگزار شد. 
 
دبیر هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: در این دوره از جشنواره 21 داور که شامل اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان  مطبوعاتی سطح شهر حضور یافتند؛   با توجه به طیف های مختلف سیاسی که وجود دارد،از دو داور با گرایش‌های مختلف سیاسی در بخش های مختلف استفاده کردیم و آنان با همفکری یکدیگر نشریات را بررسی کردند و در  نتیجه نهایی از نظرات آنان میانگین گرفته شد.
 
حافظی یادآور شد: طی 11 سال گذشته در خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد تلاش کردیم سامانه نشریه دانشجویی را به ثمر برسانیم و حداکثر بودجه لازم را برای نشریات  اخذ کنیم؛ همچنین برگزاری کارگاه‌ها  و جشنواره‌های نشریات نیز طی این سال‌ها داشته باشیم و امیدواریم این روند تداوم یابد.
 
در پایان این جشنواره برترین نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در بخش های مختلف  معرفی و تقدیر شدند  که به شرح زیر است:
 
در بخش نشریات برتر در بخش علمی و تخصصی نشریه آتیله آزاد و سیاست نامه به صورت مشترک موفق به کسب رتبه اول شدند و همچنین نشریه موج با کسب رتبه دوم و نشریه مسیر شغل‌ها رتبه سوم را در این بخش کسب کرد.
 
در بخش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، نشریه وقایع اتفاقیه و سیمرغ به صورت مشترک موفق به کسب رتبه اول شدند و نشریه جامعه پذیری و ارغنون نیز به صورت مشترک موفق کسب به رتبه دوم و نشریات شب آهنگ و گنجینه ثقلین نیز به صورت مشترک موفق به کسب رتبه سوم در این بخش شدند.
 
همچنین در بخش نشریه برتر از نگاه دانشجویان در حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نشریه وقایع‌اتفاقیه با کسب 172 رای رتبه برتر را کسب کرد و در بخش نشریات علمی تخصصی نیز نشریه موج با کسب 130 رای رتبه اول را از نظر مخاطبان کسب کرد.

 {jcomments on}