all - Copy

20 نشریه از دانشگاه فردوسی مشهد به مرحله دوم داوری بخش نشریات برگزیده جشنواره تیتر10 راه یافتند.

به گزارش خبرنگار خانه نشریات، دبیرخانه جشنواره نشریات دانشجویی کشور تیتر10، 40 نشریه برتر رسته های مختلف جشنواره که به مرحله دوم داوری راه یافتند اعلام نمود.

بر این اساس از دانشگاه فردوسی مشهد نشریات ذیل به مرحله دوم راه یافتند:

•  در بخش نشریات عمومی:  وقایع_اتفاقیه و سلام
  •  در بخش نشریات طنز:  طنزیم
  •  در بخش نشریات علمی تخصصی کشاورزی و دامپزشکی:  رویان، دامپزشک ایرانی، سبزینه
  •  در بخش نشریات دینی و قرآنی :  گنجینه ثقلین
  •  در بخش نشریات اجتماعی:  پویش
  •  در بخش نشریات علمی تخصصی علوم_انسانی: نگرش جغرافیایی، ثبات، سیاست نامه
  •  در بخش نشریات هنری: ارغنون و وندا
  •  در بخش نشریات سایر: موج
  •  در بخش نشریات فرهنگی: صاحب و سیمرغ
  •  در بخش نشریات ادبی: اونیو
  •  در بخش نشریات فنی و مهندسی: پالس و آتلیه آزاد
  •  در بخش نشریات سیاسی: سیمیا
  •  در بخش نشریات کاغذی_الکترونیکی: موج، روزنه

با توجه به مهلت اندک ارسال نشریات و برای تسریع در این روند و اطمینان یافتن از رسیدن آثار در تاریخ تعیین شده، بهتر است صاحبان نشریات با پست ویژه (SPS) نشریات خود را ارسال نمایند. آدرس پستی دبیرخانه جشنواره تیتر 10:  تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بلوار ایوانک، وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، بلوک A طبقه چهارم، اداره کل فرهنگی می‎باشد و بر روی پاکت نشریات حتما باید عبارت "مدیر کل فرهنگی آقای امیر  للـه گانی" درج شود.

و یا تا دوشنبه 16 اسفندماه، تا قبل از ساعت 10 صبح به خانه نشریات جهت ارسال تحویل نمایید.

طبق اعلام دبیرخانه جشنواره، ارسال پستی صرفا مختص بخش نشریات برگزیده است و اگر 40 نشریه برگزیده هر رسته تا تاریخ مزبور دریافت نشوند در مرحله بعدی داوری شرکت داده نخواهند شد.

all