IMG 1396 - Copy
در راستای برگزاری نهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی غرفه های برگزیده این جشنواره معرفی شدند.

به گزارش خانه نشریات دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دانشگاه فردوسی مشهد در نهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی کشور در حوزه جذب مخاطب به همراه دانشگاه‌های هنر و تهران برگزیده شناخته شد.

لازم به ذکر است در آیین اختتامیه این جشنواره که در اسفند ماه سال گذشته در دانشگاه تهران برگزار شد، نشریه وقایع اتفاقیه با دو عنوان نخست و یک عنوان دومی، نشریات تاریخ پژوهی، گنجینه ثقلین، ارغنون هر کدام یک عنوان نخست، نشریه سیاست نامه یک عنوان دومی و چهار عنوان شایسته تقدیر و نشریه داد و بیداد و صاحب یک عنوان سومی را بدست آوردند و دانشگاه فردوسی مشهد با پنج عنوان نخست، دو عنوان دومی، دو عنوان سومی و چهار عنوان شایسته تقدیر برترین دانشگاه این دوره از جشنواره در بین دانشگاه های وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی شناخته شد.