IMG 1106

با حکم مدیر فرهنگی دانشگاه، 7 نفر از مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی به عضویت شورای مشورتی خانه نشریات منصوب شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر زهره سپهری شاملو طی حکمی غلامحسين نوعي (سردبير محترم نشريه تاريخ پژوهي)، سروش فرش چين (مديرمسئول نشريه ارغنون)، محمدمصطفي محمدي يكتا(مديرمسئول نشريه دامپزشك ايراني)، سيدعلي پورحسيني گلستاني(مديرمسئول نشريه ثبات)، مهديه ياوري فارمد (مديرمسئول نشريه وقايع اتفاقيه)، فرهاد علايي (مديرمسئول نشريه وندا) و مهدي احساني (سردبير نشريه رويان) را به عنوان اعضای شورای مشورتی خانه نشریات دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است «بدين وسيله حضرتعالي  به مدت يك سال به سمت «عضو شوراي مشورتي خانه نشريات» منصوب مي شويد توفيق روز افزونتان را در بهبود و ارتقاي فضاي نشريات دانشگاه از ايزد منان خواستاريم.»

لازم به ذکر است شورای مشورتی خانه نشریات به منظور مشارکت دادن نظرات فعالین حوزه نشریات دانشجویی در اجرای برنامه ها و طرح های خانه نشریات تشکیل شده است.