zsdasd

به همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و فصلنامه دامپزشك ايراني كارگاه خبر و تیتر با تدريس وحید اقدسی، معاون مرکز آ»وزش رسانه روزنامه خراسان روز  پنج شنبه 26 آذر ۹۴ از ساعت ۸ الي ۱۶ در مجتمع کانون های فرهنگی هنری برگزار شد.

كارگاه تخصصی "خبر و تیتر" از مجموعه كارگاه هاي تخصصی است كه در ترم جاری با همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و همكاري نشريات دامپزشك ايراني، ارغنون، وندا، اسكيپ، ثبات و همت برگزار می شود. در اين مجموعه  كارگاه ها به مدت سه هفته مباحث مقاله نويسي علمي، اصول كار با نرم افزار اينديزاين، ويراستاري علمي، خبر و تيتر، گزارش و مصاحبه، یادداشت و مقاله نويسي مطبوعاتي و عکاسی خبری برای شرکت کنندگان تدريس می شود.

شايان ذكر است كه فصلنامه دامپزشك ايراني، فصلنامه اي علمي- اجتماعي با رويكرد تخصصي و به مدير مسئولي محمد مصطفي محمدي يكتا و سردبيري مينا عباسي منتشر می شود.