WP 20151204 10 04 46 Pro  highres23

به همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و نشريه علمی تخصصی اسکیپ، كارگاه آموزشي ویراستاری علمی مقالات، جمعه، 13 آذر ماه و  از ساعت ۸ الي ۱۲ در مجتمع کانون های فرهنگی هنری  برگزار شد.

در اين كارگاه كه با تدريس دکتر نیکخواه برگزار شد، اصول ویراستاری علمی مقالات با هدف پرورش نیروهای متخصص در شوراي تحريريه نشريات آموزش داده شد.

مجموعه كارگاه هاي تخصصی است كه در ترم جاری با همت خانه نشريات دانشگاه فردوسي مشهد و همكاري نشريات دامپزشك ايراني، ارغنون، وندا، اسكيپ، ثبات و همت برگزار می شود. در اين مجموعه  كارگاه ها به مدت سه هفته مباحث مقاله نويسي علمي، اصول كار با نرم افزار اينديزاين، ويراستاري علمي، خبر و تيتر، گزارش و مصاحبه، یادداشت و مقاله نويسي مطبوعاتي و عکاسی خبری برای شرکت کنندگان تدريس می شود.

فصلنامه اسکیپ به صاحب امتيازي انجمن علمی کامپیوتر، مدير مسئولي محمد دهقان در دانشگاه منتشر می شود.