آیین نوزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی

photo 2020-01-07 10-32-44

خانه نشريات مديريت فرهنگي و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسي مشهد، به منظور ايجاد شرايط مناسب و قانونمند در عرصه نشريات دانشجويي، بهبود سطح كيفي و ايجاد زمينه مناسب برای ارائه تسهيلات به نشريات، با تشكيل كميته داوری نشريات، طرح رتبه بندی نشريات دانشجويي را در قالب جشنواره داخلي نشريات در دانشگاه فردوسي مشهد، اجرا مي نمايد.

نشريات جهت شركت در جشنواره بايستی به صورت الکترونیکی از طریق پرتال دانشجویی بخش نشریات دانشجویی ثبت نام نمایند. سپس علاوه بر تحويل دو نسخه از هر شماره از نشریه چاپ شده، آرشيو كامل الكترونيكي نشريه (فايل PDF ) را نيز بر روي پايگاه سند (sanad.um.ac.ir) ثبت نمايند.

تنها آثار و نشریاتی می توانند در جشنواره شرکت کنند که در بازه زمانی 31 شهریور 1397 تا 31 شهریور 1398 منتشر شده باشند.

نویسندگان نشریات دانشجویی برای شرکت در بخش­های آثار برتر و بخش ویژه، طبق ضوابط آیین ­نامه، آثار خود را در قالب pdf همراه با شناسنامه اثر (نام و نام خانوادگی نویسنده اثر، نام نشریه، شماره نشریه، شماره صفحه و بخش انتخابی اثر برای داوری) تا تاریخ 5 دی ماه 1398 به ایمیل جشنواره به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

لازم به ذکر است ارسال اثر در محور صفحه آرایی و طرح، بر عهده ی صفحه آرا یا مدیر مسئول نشریه می باشد.

*تکمیلی: مهلت ارسال آثار تا 12 دی ماه 1398 تمدید شد.

آیین نامه جشنواره نشریات 19ام