نشست تخصصی با موضوع هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در تاریخ 16 مهر 97 مشهد برگزار شد.

دکتر معتمدی: یکی از نکاتی که در برگزاری جشنواره باید توجه کرد، رعایت انصاف است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست تخصصی با موضوع هجدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی، دوشنبه 16 مهر ماه با حضور دکتر منصور معتمدی، مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه، علی باغدار دلگشا، سرپرست خانه نشریات دانشگاه و دبیران کمیته های برگزاری جشنواره برگزار شد.

در جریان این نشست دکتر منصور معتمدی بیان کرد: امیدوارم جشنواره نشریات امسال با توجه به تجربیات سال های گذشته با حداقل کاستی برگزار شود.

وی همچنین بر ضرورت برگزاری این جشنواره منطبق بر آئین نامه و ضوابط  تاکید کرد وافزود: یکی از نکاتی که در برگزاری جشنواره باید توجه کرد، رعایت انصاف است. این تمرینی برای تصمیم گیری های بهتر در آینده خواهد بود.

در ادامه علی باغدار دلگشا، دبیر هجدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی در خصوص آئین نامه این جشنواره توضیحاتی را ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مینا شهابی

1. اخبار و اعلان ها
  2. نظرات

محمدمهدی رفیعی 2 ماه قبل