آغاز ثبت نام 70 ساعت دوره آموزش تخصصی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی

kargah-poster-96 - Copy - Copy

کارگاه های تخصصی نشریات با همکاری خانه نشریات دانشگاه، و نشریات دانشجویی درحاشیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی 25 آبان تا 9 آذر برگزار می گردد.

در این دوره کارگاه های مقاله نویسی علمی، درست نویسی و نگارش رسانه ای، خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، طنزنویسی، یادداشت و مقاله نویسی مطبوعاتی، عکاسی خبری و کارگاه آموزش نرم افزار InDesign(دوره مقدماتی صفحه آرایی) با حضور استاتید مجرب حوزه روزنامه نگاری و متخصصین دانشگاهی برگزار می گردد.

این کارگاه ها با همکاری نشریات وقایع اتفاقیه، شباهنگ، موج، سلام، سبزینه، میدان علوم و بازتاب برگزار خواهد شد و مديران مسئول می‌بایست جهت هماهنگی و ثبت نام به نکات زیر دقت کنند:

1️ اولویت ثبت‌نام با اصحاب نشریات دانشجویی‌ست که از طریق مدیر مسئول نشریه به هماهنگ‌کننده کارگاه اعلام میگردد.

2️ ثبت‌ نام از عموم دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد نیز به‌صورت ذخیره انجام می‌گردد و درصورت به‌حد نصاب نرسیدن کارگاه قطعی میگردد.

3️ در صورت معرفی از طریق مدیر مسئول هر نشریه دانشجویی دانشگاه فردوسی٬ تخفیف ویژه در نظر گرفته می‌شود.-۳۰ الی ۴۰ درصد-

4️ ثبت‌ نام از فقط از طریق ارتباط تلگرامی با هماهنگ‌کننده انجام می‌شود.

5️ هزینه‌ ثبت نام٬ بایستی تا قبل  از برگزاری کارگاه به مسئول هماهنگ‌کننده پرداخت گردد.

6 در پایان دوره گواهی‌نامه معتبر با تایید خانه نشریات دانشگاه اعطا می‌گردد.

kargah-poster-96 - Copy