ارسال بیش از 2700 اثر به دبیرخانه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

مرحله داوری هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد آغاز گردید

به گزارش روابط عمومی جشنواره، دبیر هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: بیش از 2700 اثر ( (پس از حذف آثار تکراری) به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که در این بین سهم بخش آثار برتر 2305 اثر، بخش نشریات برتر 43 نشریه و بخش ویژه 376 اثر بوده است.

مهدی حافظی با اشاره به اینکه جشنواره امسال از گستردگی بالایی برخوردار است افزود: امسال علاوه بر اضافه شدن بخش آثار برتر با 20 محور، تعداد محورهای بخش ویژه نیز افزایش یافته است و در مجموع از برگزیدگان 29 محور مختلف در اختتامیه جشنواره تقدیر بعمل می آید.

وی افزود: ایجاد امکان ثبت نام الکترونیکی جشنواره در سامانه سند باعث شد بتوانیم براحتی پذیرای ثبت نام بیش از 2700 اثر در این دوره از جشنواره باشیم، که در نوع خود برای یک جشنواره در سطح دانشگاهی بسیار قابل توجه است.

دبیر جشنواره هفدهم در خصوص برنامه های جنبی جشنواره گفت: امسال برنامه های متنوعی را تا اختتامیه در آذرماه تدارک دیده ایم که برگزاری دوره آموزشی نشریات با بیش از 10 کارگاه تخصصی در زمینه های روزنامه نگاری، مقاله نویسی، گرافیک و ... ، برگزاری نشست های تجربه نگاری در نشریات با حضور اصحاب مطبوعات  و رسانه کشور و برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی از جمله این برنامه هاست.