فراخوان ثبت نام سی و چهارمین دوره كارگاه آموزشي نشريات

امتیاز کاربران:/0
ضعیفعالی

IMG 20170223 174807

ثبت نام سی و چهارمین دوره كارگاه آموزشي نشريات ويژه صاحبان امتياز، مديران مسئول و سردبيران نشريات به منظور اخذ مجوز نشريه، از شنبه آغاز می شود.

طبق اعلام خانه نشريات دانشگاه، اين كارگاه آموزشي كه ويژه اخذ مجوز نشريه مي باشد، روز پنج شنبه 4 خردادماه سال جاري از ساعت 8:00 الي 18 در مجتمع کانون های فرهنگی، تالار اندیشه برگزار مي گردد.

در اين كارگاه فقط صاحب امتياز، مدير مسئول و سردبير نشرياتي كه «درخواست مجوز نشريه خود را از طريق پرتال ارسال كرده اند و با درخواست آن ها موافقت شده است» مي توانند در كارگاه شركت نمایند.

دانشجويان علاقمند به انتشار نشريه مي توانند درخواست هاي اخذ مجوز نشريه را از طريق پرتال دانشگاهي خود (بخش نشریات) ارسال نمايند تا پس از بررسي و تاييد مجوز، اجازه ثبت نام در كارگاه را پيدا نمايند.

لازم به ذكر است ثبت نام اين دوره از كارگاه آموزشي از روز شنبه 30 اردیبهشت تا روز سه شنبه 2 خرداد به صورت حضوري در خانه نشريات دانشگاه انجام مي پذيرد و هزینه ثبت نام 50000 ریال می باشد.

زمانبندی و عناوین کارگاه

شرایط و نحوه درخواست مجوز نشریه