مصوبه تكميلي كميته ناظر بر نشريات در خصوص تبليغات انتخابات رياست جمهوري

كليه مديران مسئول نشريات دانشگاهي
موضوع : مصوبه تكميلي كميته ناظر بر نشريات در خصوص تبليغات انتخابات رياست جمهوري

با تقديم سلام

در جهت آگاهي بخشي و ايجاد شور انتخابات رياست جمهوري در دانشگاه و نيز رفع ابهامات مصوبه قبل كميته ناظر بر نشريات دانشگاهي (مورخ 96/1/23)، ابلاغ تكميلي در جلسه مورخ 96/2/9 به شرح ذيل مصوب شد:

«معرفي كانديداها در نشريات دانشگاهي به شرط عدم استفاده از بودجه دانشگاه مجاز است. بديهي است رعايت تمامي مفاد دستورالعمل اجرايي ضوابط ناظر بر نشريات دانشگاهي ضروري است. نشرياتي كه در اين بازه زماني متقاضي دريافت حمايت مالي دانشگاه باشند در خانه نشريات مورد بررسي قرار مي گيرند  تا مشمول بند فوق نباشند.»

احمدرضا اصغرپور ماسوله
دبير كميته ناظر بر نشريات دانشگاهي