مراسم تودیع و معارفه اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، در اولین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه در سال جاری ، که روز چهارشنبه 23 فروردین ماه برگزار شد، از زحمات مهدیه یاوری فارمد و محمدامین خلیل زاده دو عضو اسبق دانشجویی کمیته تقدیر بعمل آمد. همچنین در این جلسه علی توکلی و نیما مجری سازان طوسی به عنوان اعضای جدید دانشجویی کمیته معرفی شدند.

لازم به ذکر است شانزدهمین انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با مشارکت  92 درصدی واجدین اخذ رای دوشنبه 9 اسفند ماه 95 در دانشکده دامپزشکی برگزار شد که در طی آن علی توکلی و نیما مجری سازان طوسی توانستند به عنوان عضو اصلی و محمد صادق اکبری نوقابی به عنوان عضو علی البدل دانشجویی کمیته واجد حداکثر آرا گردند.

جهت تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید