سومین شماره فصلنامه گیومه به صاحب امتیازی خانه نشریات منتشر شد

jeld-landscape

سومین شماره فصلنامه «گیومه»، به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

این فصلنامه به صاحب امتیازی خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، مدیرمسئولی و سردبیری مهدی حافظی و به دبیرتحریریه ای محمدحسین سمندری مقدم و با همکاری مدیران مسئول و اعضای تحریریه نشریات دانشجویی در فصل زمستان 1394 منتشر شده است.

حافظی در گفتگو با خبرنگار خانه نشریات گفت: نشریه گیومه در هر شماره شامل بخش های کلی آموزشی در حوزه روزنامه نگاری، مقالات و یادداشت در حوزه نشریات و گزارش فعالیت های حوزه نشریات دانشگاه می باشد. در بخش آموزش این شماره، به آموزش عکاسی خبری پرداخته شده است. در «حوزه‌ نشریات دانشگاه» در این شماره سعی نموده ایم که با ارائه‌ مصاحبه از یکی از نشریات منتخب دانشگاه، فعالین این عرصه را با ویژگی‌های یک کار موفق آشنا کنیم. بخش اطلاع‌رسانی همچنان که از نامش پیداست، شامل اخبار، گزارشات و نیز معرفی پدیده‌های جدید در عرصه‌ نشریات دانشجویی است.

علاقه مندان جهت دریافت نشریه می توانند به خانه نشریات دانشگاه مراجعه نموده و یا فایل نشریه را از سامانه سند دریافت نمایند.

در این شماره می خوانیم:

•  مؤلفه های کار تیمی در نشریات دانشجویی/ مهدی حافظی
  •  70 سال با نشریات دانشجویی
  • ‌خط قرمز / ابوالفضل رجبی
  •  قصه‌گویی عکاسانه/ محمدحسین سمندری مقدم
  • گزارشی از نشریـــات منتشر شده در نیم سال دوم سال تحصیلی 96-95‌
  • انیماتریکس/ معرفی نشریات دانشجویی خارجی / مهدی حافظی
  • حکــایت تولد یک نشریه میان صنعت و دانشگاه / مصاحبه با مدیرمسئول نشریه رویان / بنفشه مالکی
  • جشنواره شانزدهم، جشنواره ای برای پویایی / گزارشی از جشنواره شانزدهم نشریات دانشجویی دانشگاه / مینا شهابی
  • تبادل تجربیــــات، مهمترین رسالت جشـــــــنواره نشریات / گزارش نشست اصحاب نشریات با رئیس دانشگاه / مریم یعقوب پور
  • با نشریات برای نشریا / گزارشی از برگزاری دوره تخصصی کارگاه های آموزشی نشریات دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 95-96 / محمدحسین سمندری مقدم

جهت مطالعه و دریافت فایل نشریه اینجا کلیک کنید