کارگاه تخصصی فنون مصاحبه برگزار شد

20170227 105934 - Copy2 - Copy

کارگاه تخصصی فنون مصاحبه با تلاش نشریه موج و حمایت خانه نشریات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خانه نشریات، به منظور فراگیری اصول تخصصی کار نشریه، از جمله نشریات تازه تأسیس، روز دوشنبه 9 اسفندماه 95 ، نشریه موج با همکاری خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به برگزاری کارگاه مصاحبه نمود.

بهروز فرهمند، روزنامه‌نگار ارشد و مدیراجتماعی سابق روزنامه قدس مدرس این کارگاه بود و به مباحثی چون اصول انجام مصاحبه و شرایط سؤالات، نحوه رفتار در هنگام مصاحبه، انواع مصاحبه و شیوه تنظیم متن گفتگوی صورت گرفته اشاره نمود. این کارگاه باحضور 15 نفر از اعضای نشریات باتجربه و همچنین جدیدالتأسیس برگزار شد.

لازم به ذکر است این کارگاه از مجموعه طرح «کارگاه های مشارکتی خانه نشریات با نشریات دانشجویی» می باشد که در آن نشریات دانشجویی با توجه به نیاز اعضای تحریریه خود طرح کارگاه تخصصی مورد نظر خود را به خانه نشریات ارائه می نمایند، و در صورت امکان استفاده تمام اصحاب نشریات از این کارگاه ها، از حمایت های خانه نشریات همچون استفاده از اساتید مجرب، مکان کارگاه، پذیرایی و دیگر امکانات بهره مند شوند. همچنین شرکت در این نوع کارگاه ها برای 5 نفر از  اعضای نشریه برگزار کننده کارگاه رایگان می باشد.