نشست همفكري نشریات دانشجویی با رييس گروه مطالعات و برنامه ريزي فرهنگي و اجتماعي

IMG 9784

نشست همفكري نشریات دانشجویی با دكتر علیرضا آزاد رييس گروه مطالعات و برنامه ريزي فرهنگي و اجتماعي، روز چهارشنبه 8 دي ماه 95 در تالار گفتگوي معاونت فرهنگي برگزار شد.

رييس گروه مطالعات و برنامه ريزي فرهنگي و اجتماعي هدف از جلسه را تعامل هر چه بیشتر اصحاب نشریات و مدیران بیان کرد و در ادامه ساختار جدید معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی را تشریح کرد. سپس مسعود فتاح زاده کارشناس دفتر به ارائه گزارشی از تحلیل محتوای صورت گرفته در خصوص نشریات پرداخت و سپس پیشنهاداتی در این خصوص ارائه نمود. سپس نوبت به بیان دغدغه ها و مشکلات در حوزه نشریات رسید که حاضران خواسته های خود را مطرح کردند.

در ادامه دکتر علیرضا آزاد به پاسخ سوالات و خواسته های مطرح شده پرداخت و از حجم زیاد امور آموزشی و نپرداختن به مسائل فرهنگی در معاونت های آموزشی و فرهنگی دانشگاه ابراز نگرانی کرد.وی در ادامه از طرحی به منظور وجود یک مشاور که به مسائل فرهنگی در هر دانشکده بپردازد خبر داد. سپس از عدم توجه اساتید و مسئولین دانشکده ها به نشریات و فعالیت های داوطلبانه هم چون انجمن علمی که دغدغه یکی از حضار هم بود ابراز نگرانی کرد و اینکه روسای دانشکده ها از تعداد نشریات دانشکده خود در جلسات حتی نام نبرده و آن ها را قدرت دانشکده تلقی نمی کنند ابراز تاسف کرد.

وی در ادامه از دغدغه دانشجویان فعال در حوزه نشریات ابراز خرسندی کرد و آن را نتیجه عمق تفکر این افراد دانست و آرمان گرایی در فعالیت های نشریاتی را بسیار مهم دانست این آرمان ها محدود به وظایف شورای صنفی هم چون مباحث تغذیه، حمل و نقل، خوابگاه و... نمیشود و موارد بسیار مهم تری چون عدالت و آزادی خواهی را در پی دارد.

در ادامه انتظار خود از نشریات را این طور بیان کرد که هدف ما زنده نگه داشتن این آرمان هاست و توجه به مشکلات فرهنگی می بایست در کنار هر مسئله دیگر در دستور کار قرار گیرد؛ چرا که اول و آخر هر مشکلی در جامعه فرهنگ است؛ باید دانست اگر در مسئله سیاسی مشکل داریم به دلیل نداشتن فرهنگ سیاست است و یا در مسئله فوتبال این فرهنگ فوتبال است که باید به آن توجه شود.
وی در پایان گفت: فضای نشریات همانند فضای چاپ کتاب شده است. گرچه کمتر از گذشته انتشار می یابد اما آن های که از کیفیت بهتری برخوردارند در صحنه مانده اند و روز به روز این امید وجود دارد که نشریات با کیفیت در صحنه رقابت می مانند.

گزارش تصویری نشست