خانه نشریات اسپانسر تبلیغاتی نشریات دانشجویی

sanad-3 - Copy

خانه نشریات دانشگاه در نظر دارد به منظور حمایت از نشریات دانشجویی و تبلیغ و اطلاع رسانی هر چه بیشتر سامانه سند، اسپانسر تبلیغاتی نشریات دانشجویی شود.

نحوه حمایت:
1. درج تبلیغ چهار رنگ: 1000000 ریال
2. درج تبلیغ تک رنگ: 500000 ریال

شرایط:
1.در نشریاتی که به شکل مجله منتشر می کنند و دارای جلد و پشت جلد می باشد تبلیغ باید در پشت جلد چاپ گردد.
2. در نشریاتی به شکل روزنامه ای منتشر می شوند تبلیغ باید در نیم صفحه پایین نشریه بصورت کامل و در صفحه اول چاپ گردد.
3. تیراژ نشریه بالای 1000 نسخه باشد.
4. از فایلهای تبلیغاتی مورد تایید خانه نشریات استفاده شود و قبل از چاپ فایل تبلیغ درج شده در نشریه به تایید خانه نشریات برسد.

جهت دریافت فایل اصلی تبلیغات نمونه به کانال تلگرامی خانه نشریات مراجعه فرمایید: http://telegram.me/khane_ma

و یا بر روی تصاویر زیر کلیک کنید:

sanad-5

sanad-1